Finn din legendestatus på fotballbanen

Vi har så vidt kommet over dørstokken inn i atter et nytt EURO 2016, og hele Europa holder pusten mens stjernene viser sine ferdigheter og prestasjoner på fotballbanen. Det er alltid like spennende å se hvem som får poeng, og hvilke fotballstjerner i angrepsposisjon som scorer sine mål med fremst på banen. Hvilke merkeklær skal du score dine legendemål med denne gang?

fotball

Et nytt EM i fotball er i gang, der Frankrike arrangerer en herlig fotballfest for tredje gang. Her kan vi betrakte de beste 24 lagene i Europa, og for oss motebevisste er det viktig å være tro mot fotballstjernenes fotballgarderobe. Hvilke merker scorer flest mål, og hvilke plagg bør du kjøpe i dag for få legendestatus? Ønsker du å score like bra som Sveriges Zlatan Ibrahimovic, er det Nike Mercurial Vapor X som gjelder. Ha kontroll på banen med optimal hastighet og velg et av Nikes stjernesko! Med smal lest har du godt grep i gresset og bra stabilitet før du sender ballen i mål. Med mikrofiber kan du fly lett på banen med dine Nike Mercurial Vapor X eller Nike Superfly IX.

Få med deg hvilke fotballsko din favorittspiller eier, og finn skoene som også matcher din personlighet. Gjør legendestatus med Zlatan og Nike, et merke som benyttes av de beste spillere. De er også utviklet i samarbeid med spillere for å gi verden et unikt produkt du kan gi jernet på banen med. Tren godt med samme attitude som Zlatan, og finn din legendeholdning på fotballbanen. Med Zlatan er det du som lager reglene. Kom enda tettere på fotballstjernens hemmeligheter og finn dine nye fotballklær i hans egen kleskolleksjon A-Z.

Men selv med nye, innovative kolleksjoner i anledning de største sportsarrangementene, så er det hard trening som er hemmeligheten bak gullballen, ifølge Ibrahimovic.