Nye merker

Den siste tiden har det kommet flere nye og gode merker i sportsbutikkene, og mange av dem har fått en virkelig rask oppsving på markedet på grunn av god kvalitet og gode priser. Noen av merkene har vært å finne på det internasjonale utstyrsmarkedet i en tid allerede, og har kommet til Norge de siste par årene.

Tre slike merker er Under Armour, 2XU og Better Bodies. Alle disse merkene er friske pust i et norsk marked som tradisjonelt har vært preget av merker som Adidas og Nike. Med større konkurranse på markedet, blir også utvalget hos de tradisjonelle leverandørene større og bedre, så dette er en vinn-vinn-situasjon for alle kunder av sportstøy og -utstyr.

Det beste med disse nye merkene, er at de holder en svært god kvalitet, men fordi de er nye på markedet, er prisen også foreløpig relativt lav. Disse merkene fokuserer på å ha godt treningstøy, og kompresjonstights er ett av produktene som virkelig har slått an. I tillegg har tøyets pusteevne og evne til å føre svetten bort fra kroppen blitt en viktig del av godt treningstøy, og disse produsentene fokuserer på å lage tøy som gjør treningen til en komfortabel opplevelse på alle måter.

Både Under Armour, 2XU og Better Bodies fører produkter som egner seg for kvinner og menn. 2XU og Under Armour fører også trenings- og fritidstøy for barn, mens alle tre har tøy for ungdom og voksne. Better Bodies har spesialisert seg på tøy for styrketrening og fitness, mens 2XU først og fremst fører løpetøy og klær for triatlon og sykkel. Sistnevnte har også våtdrakter. Under Armour fører blant annet sko og flott golfbekledning i tillegg til treningstøy og fotballsko og -klær. Du finner disse merkene i mange sportsbutikker, og alle har egne, norske nettsider hvor du kan få kjøpt produktene deres.